museum-digitalКиїв
CTRL + Y
ru
Астрономічний музей Київського національного університету імені Тараса Шевченка [МБ-030-03]
книга: Праці Науково-дослідного інституту пам'яткоохоронних досліджень. Вип.6, 2011 (Астрономічний музей Київського національного університету імені Тараса Шевченка CC BY-NC-SA)
Происхождение/Права: Астрономічний музей Київського національного університету імені Тараса Шевченка (CC BY-NC-SA)
1 / 1 Предыдущие<- Далее->

книга: Праці Науково-дослідного інституту пам'яткоохоронних досліджень. Вип.6, 2011

Написать нам Процитировать эту страницу Подробнее об этом собрании (документ) (PDF) Рассчитать расстояние до текущего местоположения Архивные версии Добавить к сравнению Графический вид

Описание

Черговий (6-й вип.) збірник праць НДІ має структуру, що відображає основні напрямки діяльності співробітників: у першому та другому розділах представлено наукові статті та повідомлення щодо пам'яткоохоронних досліджень різних за видами об'єктів культурної спадщини - архітектурних, містобудівних, археологічних, історичних, ландшафтних та науково-технічних; третій розділ сформовано з науково-практичних розробок Генеральних планів розвитку заповідників, а також методиці складання облікової документації на об'єкти культурної спадщини за видом "історія" та "археологія"; у четвертому розділі представлено матеріали Міжнародної конференції "Методичні проблеми пам'яткоохоронних досліджень" (квітень 2010 р., м.Київ).
Видання розраховане на фахівців - істориків архітектури та урбаністики, мистецтвознавців, істориків, археологів, реставраторів, культурологів, працівників сфери охорони культурної спадщини, а також краєзнавців, бібліотечних і музейних працівників, студентів і викладачів навчальних закладів, а також на усіх, хто цікавиться історією і культурою України.

Материал/Техника

папір/типографський друк

Размеры

довжина 205, ширина 144 висота 32 (мм) -576с.

Астрономічний музей Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Объекты из: Астрономічний музей Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Музей зберігає - матеріальні свідчення історії науки, різних галузей астрономії, приладобудування та суміжних напрямків, - краєзнавчі та...

Связаться с институцией

[Состояние информации: ]

Примечания по использованию и цитированию

Представленная здесь текстовая информация может использоваться бесплатно в некоммерческих целях при условии указания источника. (Creative Commons Lizenz 3.0, by-nc-sa) Пожалуйста, указывайте в качестве источника не только интернет-представительство, но и название музея. Права на изображения указаны под большими изображениями (которые доступны при нажатии на маленькие изображения). Если там не указано ничего другого, действуют те же правила, что и для текстовой информации. Любое коммерческое использование текста или изображения требует согласования с музеем.