museum-digitalКиїв
CTRL + Y
ru
Державний політехнічний музей імені Бориса Патона Колекція елементів захисту ракети-носія [КВ-1340/19]
Кришка дренажно-запобіжних клапанів бака окислення блоків "Б"- "Д" (Державний політехнічний музей імені Бориса Патона CC BY-NC-SA)
Происхождение/Права: Державний політехнічний музей імені Бориса Патона (CC BY-NC-SA)
1 / 2 Предыдущие<- Далее->

Кришка дренажно-запобіжних клапанів бака окислення блоків "Б"- "Д"

Написать нам Процитировать эту страницу Подробнее об этом собрании (документ) (PDF) Рассчитать расстояние до текущего местоположения Архивные версии Добавить к сравнению Графический вид

Описание

Кришка трапецевидної форми. На поверхні кришки виконані ребра жорсткості та приварені дві провушини. З одного боку кришка пофарбована червоною емаллю. З другого боку по периметру приклеєна гумова ущільнююча прокладка товщиною 6 мм та шириною 20 мм. До кришки прикріплений на пломбувальному дроті сигнальний прапорець, який складається з металевої планки та бязевої тканини червоного кольору розміром 20х140 мм. Дана кришка входить до системи елементів захисту ракети при транспортуванні та зберіганні, яка знімається перед запуском. На кришці виконано маркування "517"

Материал/Техника

сталь, гума, тканина/збірка

Размеры

200х115х20 мм

Державний політехнічний музей імені Бориса Патона

Объекты из: Державний політехнічний музей імені Бориса Патона

Державний політехнічний музей імені Бориса Патона при Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського є одним з найбільших українських...

Связаться с институцией

[Состояние информации: ]

Примечания по использованию и цитированию

Представленная здесь текстовая информация может использоваться бесплатно в некоммерческих целях при условии указания источника. (Creative Commons Lizenz 3.0, by-nc-sa) Пожалуйста, указывайте в качестве источника не только интернет-представительство, но и название музея. Права на изображения указаны под большими изображениями (которые доступны при нажатии на маленькие изображения). Если там не указано ничего другого, действуют те же правила, что и для текстовой информации. Любое коммерческое использование текста или изображения требует согласования с музеем.